Seren Serengil'den Hadise Ve Reza Zarrab İle İlgili Dikkat Çeken Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil'in Hadise ve Reza Zarrab ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil'in Hadise ve Reza Zarrab ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil'in Hadise ve Reza Zarrab ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Sondakika'nın haberine göre; Hadise'nin Reza Zerrab'la ilişkisi olduğunu iddia eden Seren Serengil, elinde kanıt olduğunu ve bunları açıklayacağını söylemesinin ardından iddialara yanıt veren ünlü şarkıcı, "Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum." diyerek isyan etti. Hadise'ye bir kez daha seslenen Serengil ise iddialarının arkasında durarak sabah programda kanıtlarını açıklayacağını söyledi. Söylemezsem Olmaz Programı'nın yorumcularından Seren Serengil, bir süredir Hadise ile Reza Zerrab arasına ilişki olduğunu iddia ediyordu. Bugün iddiasını bir adım daha öteye taşıyan Serengil, elinde kanıt olduğunu söyleyerek açıklayacağını söyledi.

 

HADİSE DURUMA İSYAN ETTİ

 

Bu iddianın ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve RTÜK'ü etiketleyip bir paylaşım yapan Hadise, duruma isyan etti. Hadise, "Ben her şeyden önce bir KADINIM, bir insanım. Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum. Bu insanlara göre kaç kere hamile kaldım, kaç kere kürtaj yaptırdım" ifadelerini kullandı.

 

SERENGİL'DEN YANIT GECİKMEDİ

 

Hadise'nin paylaşımına Serengil'den yanıt gecikmedi. İddiasının arkasında duran Serengil, sabah programda kanıtlarını açıklayacağını söyledi. Serengil yaptığı açıklamada, "Beyaz gömlek, beyaz sayfa aman biz kadınlar susmayın diye bütün ahlaklı, terbiyeli, düzgün yaşayan kadınları arkanıza almaya kalkmayın. Çünkü o ahlaklı, tertemiz yaşayan kadınların temsilcisi siz olamazsınız. Hiç kimsenin size hiçbir şantaj, tehdit yaptığı yok. Çünkü yarın her şeyiniz her yerde çıkacak diye, zaten daha önce de çıktı diye panik halindesiniz. Panik halindeki hallerinizi zaten sevgilinizle mesajlarınızda dile getirmişsiniz. 'Reza yayın yasağı aldır. Reza haberler çıkarsa intihar ederim. Avukatını gönder Reza. Teşekkür ederim yayın yasağı aldırmışsın Reza deyip." şeklinde konuştu.