Seren Serengil İle Serdar Ortaç Aşk Mı Yaşıyorlar? İşte O İddia!

Serdar Ortaç ile Seren Serengil aşk mı yaşıyorlar? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil ile Serdar Ortaç'ın Instagram sayfasındaki samimi pozu Seren Serengil ile Serdar Ortaç aşk mı yaşıyorlar sorusunu sordurdu. 

 

Serdar Ortaç ile Seren Serengil aşk mı yaşıyorlar? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil ile Serdar Ortaç'ın Instagram sayfasındaki samimi pozu Seren Serengil ile Serdar Ortaç aşk mı yaşıyorlar sorusunu sordurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil ile Serdar Ortaç'ın Instagram sayfasındaki samimi pozu Seren Serengil ile Serdar Ortaç aşk mı yaşıyorlar sorusunu sordurdu. 

 

Serdar Ortaç ile Seren Serengil aşk mı yaşıyorlar?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil ile Serdar Ortaç'ın Instagram sayfasındaki samimi pozu Seren Serengil ile Serdar Ortaç aşk mı yaşıyorlar sorusunu sordurdu. Son zamanlarda Gülşen'i sahne kıyafetleri ve seyircinin kucağına oturması nedeniyle çok sert eleştiren Seren Serengil'den çok tartışılacak bir poz geldi. Serengil, Serdar Ortaç'ın kendisine çok yakın olarak sarıldığı iki fotoğrafı instagram hesabından paylaştı. Ayrıca giydiği transparan kıyafet de oldukça dikkat çekti. Geçtiğimiz programlarında Gülşen ve Zeynep Bastık gibi sanatçıların samimi görüntülerini eleştiren Serengil'in bu görüntülerini görenler "aşk mı yaşıyorlar yoksa Seren sözünü mü yedi?" şeklinde sorular sordu.

 

İşte o paylaşım;

 

seren serengil ile serdar ortac ask mi yasiyorlar