Seren Serengil'in Sahnede Tercih Ettiği Transparan Kostüm Olay Oldu!

Beyaz TV'de yaptığı magazin yorumlarıyla gündem yaratan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil, önceki akşam Maslak'ta bir mekanda sahne alırken, tercih ettiği transparan kostüm sosyal medyada olay oldu. 

 

Beyaz TV'de yaptığı magazin yorumlarıyla gündem yaratan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil, önceki akşam Maslak'ta bir mekanda sahne alırken, tercih ettiği transparan kostüm sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil, önceki akşam Maslak'ta bir mekanda sahne alırken, tercih ettiği transparan kostüm sosyal medyada olay oldu. 

 

Transparan kostümü olay oldu!

 

Beyaz TV'de yaptığı magazin yorumlarıyla gündem yaratan ünlü magazin yorumcusu ve şarkıcı Seren Serengil, önceki akşam Maslak'ta bir mekanda sahne alırken, tercih ettiği transparan kostüm sosyal medyada olay oldu. Önceki akşam verdiği konserde tercih ettiği transparan kostüm ile sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden olan Serengil, sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o kostüm;