Serenay Sarıkaya Aşk Yaşadığı İddia Edilen Umut Evirgen İçin Neler Söyledi?

Serenay Sarıkaya aşk yaşadığı iddia edilen Umut Evirgen ile ilgili neler söyledi? Rol aldığı dizi ve sinema projeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son projesi Şahmeran dizisinin çekimlerinin ardından İstanbul'a döndüğü havalimanında görüntülenirken aşk yaşadığı iddia edilen Umut Evirgen ile ilgili magazin muhabirlerinin sorularına yanıt verdi. Peki Serenay Sarıkaya Umut Evirgen ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Serenay Sarıkaya aşk yaşadığı iddia edilen Umut Evirgen ile ilgili neler söyledi? Rol aldığı dizi ve sinema projeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son projesi Şahmeran dizisinin çekimlerinin ardından İstanbul'a döndüğü havalimanında görüntülenirken aşk yaşadığı iddia edilen Umut Evirgen ile ilgili magazin muhabirlerinin sorularına yanıt verdi. Peki Serenay Sarıkaya Umut Evirgen ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

serenay sarikaya ask yasadigi iddia edilen umut evirgen ile ilgili neler soyledi

 

Serenay Sarıkaya aşk yaşadığı iddia edilen Umut Evirgen ile ilgili neler söyledi? 

 

Rol aldığı dizi ve sinema projeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son projesi Şahmeran dizisinin çekimlerinin ardından İstanbul'a döndüğü havalimanında görüntülenirken aşk yaşadığı iddia edilen Umut Evirgen ile ilgili magazin muhabirlerinin sorularına yanıt verdi. Şahmeran dizisinin çekimleri bitince Adana'dan İstanbul'a dönen Serenay Sarıkaya havaalanında kameralara yakalandı. Sarıkaya, Umut Evirgen için "Öyle bir şey yok" yanıtını verdi. 

 

İşte o açıklama,