Serenay Sarıkaya İle Umut Evirgen Mikonos'ta Görüntülendiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sevgilisi işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ile Yunanistan'ın Mikonos adasında görüntülendiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sevgilisi işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ile Yunanistan'ın Mikonos adasında görüntülendiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sevgilisi işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ile Yunanistan'ın Mikonos adasında görüntülendiler. 

 

serenay sarikaya ile umut evirgen mikonos ta goruntulendiler

 

Mikonos'ta görüntülendiler!

 

SnobMagazin'in haberine göre; İlişkilerini gözlerden uzakta yaşayan Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen, Yunanistan'ın gözde tatil adası Mikanos'ta objektiflere yansıdı. Bir beachte görüntülenen sevgililerin neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. Genç aşıklar, katıldıkları bir partide şarkılara eşlik edip gönüllerince eğlendi.