Serenay Sarıkaya'nın Kombini Dudak Uçuklattı!

Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışı görüntülenirken, taşıdığı kombinin fiyatı dudak uçuklattı. 

 

Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışı görüntülenirken, taşıdığı kombinin fiyatı dudak uçuklattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışı görüntülenirken, taşıdığı kombinin fiyatı dudak uçuklattı. 

 

Kombinin fiyatı dudak uçuklattı!

 

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, tarzıyla dikkatleri üstüne çekmeyi bir kez daha başardı. Geçtiğimiz gün bir kuaför çıkışı görüntülenen Sarıkaya'nın, septum piercing’i ve halka küpelerinin yanı sıra örgüsüne taktırdığı saç piercing’leri de kendine hayran bırakırken kombinin fiyatı dudak uçuklattı. Güzel oyuncunun, kabanının 28 bin, çantasının 56 bin 500, elbisesinin 10 bin 100 ve son olarak botunun 10 bin 450 lira olduğu ortaya çıktı. 

 

serenay sarikaya nin kombin fiyati dudak ucuklatti