Serenay Sarıkaya Tayfun Demirtaş İçin Uzaklaştırma Kararı Aldırdı!

Son dönemde rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün evinin önünde arabasına saldırıda bulunan hayranı Tayfun Demirtaş için savcılıktan uzaklatırma kararı aldırdı. 

 

Son dönemde rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün evinin önünde arabasına saldırıda bulunan hayranı Tayfun Demirtaş için savcılıktan uzaklatırma kararı aldırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün evinin önünde arabasına saldırıda bulunan hayranı Tayfun Demirtaş için savcılıktan uzaklatırma kararı aldırdı. 

serenay sarikaya tayfun demirtas icin savciliktan uzaklastirma karari aldirdi

Savcılıktan uzaklaştırma kararı aldırdı!

 

Dijital platformda yayınlanacak 'Şahmeran' dizisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz hafta aracına tekmeli saldırıda bulunan takıntılı hayranından şikayetçi olmuştu. Sarıkaya, Tayfun D. için iki ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Oyuncu, ifadesinde yaşadığı korkuyu dile getirdi. Geçtiğimiz yıl ekim ayında Serenay Sarıkaya’nın danışmanlığını yapan şirketin Beşiktaş’taki ofisini basan Tayfur D., gözaltına alınmış, ardından serbest bırakılmıştı.

 

Sarıkaya’yı takibe devam eden Demirtaş 20 Ocak’ta bu kez de Etiler’de ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya’nın otomobiline yumruk ve tekmelerle saldıran Demirtaş, sevk edildiği mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alındı. Hürriyet'ten Özge Eğrikar'n haberine göre; olayın ardından Serenay Sarıkaya, avukatı İsmail Filiz aracılığıyla mahkemeye başvurarak Tayfur D. hakkında korunma talebinde bulundu. Talebi değerlendiren mahkeme, Tayfur Demirtaş’ın iki ay süreyle uzaklaştırma almasına karar verdi.

 

Sarıkaya ifadesinde, “Bu şahsın beni ısrarlı bir şekilde takip etmesi, ölümle tehdit etmesi ve en sonunda ikâmetimin önüne gelip aracıma zarar vermesi can güvenliğim açısından beni çok tedirgin etmektedir. Şüphelinin beni takıntı haline getirdiğini düşünmekteyim. Şüpheli, psikolojimi altüst etti. Canıma kastetmesi düşüncesiyle iş hayatımın durmasına ve dışarı dahi çıkamaz hale gelmeme sebep olan şüpheliden şikâyetçiyim” dedi. Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler’de trafikte görüntülendi. Oyuncu, “Alice Müzikali provalarından çıktım. Biraz yorgunum ve üzgünüm. Son dönemdeki olaylardan dolayı, biraz yorucu bir süreçti” dedi. Muhabirlerin “Zanlı ruh ve sinir hastanesine yatmış. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna, "Aynen öyleymiş, sonra inşallah hapse atacaklar" açıklamasında bulundu.