Serkan Balkan'dan Hande Ünsal Açıklaması! Gurur Duyuyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Sakiler grubunun üyelerinden Serkan Balkan, sevgilisi Hande Ünsal ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Sakiler grubunun üyelerinden Serkan Balkan, sevgilisi Hande Ünsal ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini sürdüren Sakiler grubunun üyelerinden Serkan Balkan, sevgilisi Hande Ünsal ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Gurur duyuyorum!

 

Şarkıcı Hande Ünsal ve Sakiler grubu üyelerinden olan sevgilisi Serkan Balkan, önceki akşam Maslak'ta bir tiyatro oyununu izlemeye gitti. Oyun başlamadan gazetecilerin sorularını yanıtladılar. Şarkıcı Hande Ünsal ve Sakiler grubu üyelerinden olan sevgilisi Serkan Balkan, önceki akşam Maslak Uniq’te ‘Aydınlıkevler’ tiyatrosunu izledi. Hande Ünsal “Bayram konserleri öncesi son kaçış bizim için” dedi. Serdar Ortaç albümünde Sakiler’in seslendirdiği ‘Canıma Minnet’ şarkısının aldığı iyi eleştirilerle ilgili "Tebrik ediyorum” "Ben her zaman gurur duyuyorum yaptıkları tüm işlerle" diye konuştu.