Serkan Çayoğlu İle Özge Gürel'in Düğün Ve Nikah Yerleri Belli Oldu!

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel'in düğün ve nikahı nerede olacak? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel'in düğün ve nikah yerleri belli oldu. Peki Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel'in düğün ve nikahı nerede olacak? Cevaplar haberimizde..

 

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel'in düğün ve nikahı nerede olacak? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel'in düğün ve nikah yerleri belli oldu. Peki Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel'in düğün ve nikahı nerede olacak? Cevaplar haberimizde..

 

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel'in düğün ve nikahı nerede olacak?

 

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; 16 Temmuz’da Almanya’da nikâh masasına oturmaya hazırlanan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, 13 Ağustos’ta ise Romeo ve Juliet’in ölümsüz aşkının izlerini taşıyan İtalya’nın Verona kentinde düğün yapacak. Yaklaşık 7 yıldır birlikte olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun nişanlandığını ilk ben yazmıştım hatırlarsanız. Çiftin gönlünden geçenin ise, tanıştıkları yer olan İtalya’da evlenmek olduğunu da… Aylardır devam eden hazırlıklar nihayete erdi ve düğün planları belli oldu. Onları da yazmak bana kısmet oldu. Ekranların sevilen oyuncu çifti, 13 Ağustos’ta İtalya’nın Verona kentinde düğün yapacak. Ancak düğünden bir ay önce, 16 Temmuz’da Serkan Çayoğlu’nun ailesinin yaşadığı Almanya’da nikâh masasına oturacak. Resmi nikâhtan sonra düğün eğlencesini İtalya’da yapmak için kolları sıvayan çift, düğün yeri olarak Romeo ve Juliet’in şehri olarak bilinen Verona’da romantik bir kaleyi seçti. Ben de Özge Gürel-Serkan Çayoğlu çiftini şimdiden tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum.