Seversin Zeynep Ceren Yıldırım Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Seversin Zeynep Ceren Yıldırım kimdir? D Productions imzalı, ilk bölümü 1 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin üstlendiği, senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın yazdığı, başrollerini Burak Yörük ve İlayda Alişan'ın paylaştığı romantik komedi türündeki Türk televizyon dizisi Seversin'de Zeynep karakteri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ceren Yıldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Ceren Yıldırım kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Seversin Zeynep Ceren Yıldırım kimdir? D Productions imzalı, ilk bölümü 1 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin üstlendiği, senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın yazdığı, başrollerini Burak Yörük ve İlayda Alişan'ın paylaştığı romantik komedi türündeki Türk televizyon dizisi Seversin'de Zeynep karakteri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ceren Yıldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Ceren Yıldırım kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

seversin zeynep ceren yildirim kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Seversin Zeynep Ceren Yıldırım kimdir? 

 

Ceren Yıldırım kimdir? 2 Temmuz 1995 tarihinde dünyaya gelen ünlü oyuncu Ceren Yıldırım yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. Trust Menajerlik şirketini bağlı olarak kariyerine devam etmektedir. Seversin dizisi ekranlardaki ilk projesidir ve bu dizide Zeynep karakterine hayat vermektedir. Burcu yengeçtir. Instagram'da 1cerennyildirim ismiyle paylaşımlarına devam eden Ceren Yıldırım'ın bu mecrada bu yazı hazırlanırken 3041 takipçisi bulunmaktadır.