Sevgilisi Erdal Lafçı'yı Kaybeden Şarkıcı Gülçin Ergül İlk Açıklamayı Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, geçtiğimiz günlerde kazada kaybettiği sevgilisi Erdal Lafçı ve kaza anı hakkında ilk kez Posta'ya konuştu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, geçtiğimiz günlerde kazada kaybettiği sevgilisi Erdal Lafçı ve kaza anı hakkında ilk kez Posta'ya konuştu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, geçtiğimiz günlerde kazada kaybettiği sevgilisi Erdal Lafçı ve kaza anı hakkında ilk kez Posta'ya konuştu. 

 

Kazadan kısa süre önce bana çok güzel şeyler söyledi! 

 

Geçirdikleri kazada sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden, kendisi de yaralanan şarkıcı Gülçin Ergül Posta’ya konuştu.  Ergül, “İşlerim için İstanbul’a gidiyorduk. Erdal bana eşlik ediyordu. Kazadan kısa süre önce bana çok güzel şeyler söylemişti. Hep onları düşünüyordum. O kadar mutluydum ki arabada şarkı söylüyordum. Her şey üç saniyede oldu bitti. Fiziksel olarak yaşıyorum evet ama hayat arkadaşımı, aşkımı, meleğimi, diğer yarımı kaybettim Hastaneden çıkar çıkmaz İzmir’e, sevgilisinin ailesine gittiğini söyleyen Gülçin Ergül, “Onlar benim ailem. Birbirimize destek oluyoruz. Bugün (dün) de sevgilimin mezarını ziyarete gittim. Bir kez daha yıkıldım çünkü öldüğüne inanamıyordum.

 

gulcin ergul sevgilisi erdal lafci ve kaza ani hakkinda ilk kez konustu