Sevgilisini Öldürdü Ama Rejim Yapamadığı İçin Cezaevinden Tahliye Edildi!

11 Haziran 2017’de Sardunya adasında tatil yapmak olan 8 yaşındaki Erika ile 29 yaşındaki sevgilisi Dimitri, tam plaja gitmeye hazırlanırken hiç yoktan kavgaya tutuştular. Kahvaltı masasından kalkarken Erika sevgilisine “Yine ne kadar çok kırıntı yaptın” diye söylendi. Sinirlenen Dimitri genç kadını 57 kez bıçaklayarak öldürdü.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Dimitri polise sevgilisini soyguna gelen hırsızların öldürdüğünü söyledi ama bir ay sonra savcıya başvurup cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Cezaevine konuldu. Mahkeme onu 2022 Nisan’ında 30 yıl hapis cezasına çarptırdı. Dimitri 2017’de cezaevine girdiğinde 120 kiloydu. 6 yıl sonra 200 kiloya çıktı. Obezliğinin yanı sıra “Narsizm sınırlarında depresyon ve 1990’larda geçirdiği beyin iltihabının sonucu olarak kavrama yetersizliği” teşhisi konuldu. Çok da sigara içiyordu. Günde 100 kadar!

 

Torino’daki bir mahkeme kentteki cezaevinin Dimitri’ye rejim yapmasını sağlayacak düşük kalorili yemekler sağlayamayacağı sonucuna vardı. Ayrıca cezaevindeki küçük hücresinin koşullarında hareket etmesi de zordu, obezliği kollarında ve bacaklarında sinirlerin felç olmasına yol açmıştı.

 

Karar: Rejim yapabilmesi ve günlük ihtiyaçlarını karşılamasında ailesinin ve dostlarının yardım edebilmeleri için cezası ev hapsine çevrildi.