Şevval Sam'dan Tarık Emir Tekin Açıklaması!

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisindeki performansıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, Elele dergisine verdiği röportajta kendisi gibi oyuncu olan oğlu Tarık Emir Tekin ile ilgili sorulan soruya yanıt verdi. 

 

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisindeki performansıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, Elele dergisine verdiği röportajta kendisi gibi oyuncu olan oğlu Tarık Emir Tekin ile ilgili sorulan soruya yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, Elele dergisine verdiği röportajta kendisi gibi oyuncu olan oğlu Tarık Emir Tekin ile ilgili sorulan soruya yanıt verdi.

 

Şevval Sam, Elele dergisine verdiği röportajda "Oğlunuz Tarık Emir Tekin de bir oyuncu bu meslekte karşısına çıkabilecek negatif durumlar konusunda endişelendiğiniz ve bu konuda tavsiyelerde bulunduğunuz oluyor mu?" sorusuna "Kazanılmış bilginin onunda güçlendireceğini düşündüğümden kendi süreçlerini yaşamasını ve kendi kararlarını vermesini daha doğru buluyorum, destekliyorum. Tabii ki hatalar yapacak, öğrenecek ve yeni deneyimlere yelken açacak. Onu duygu dünyasında yalnız bırakmış değilim; ancak hiçbir kararına karışmıyorum. Kaldı ki buna gerek bırakmayacak kadar akıllı ve farkındalığı yüksek bir insan Taro" yanıtını verdi

 

sevval sam dan tarik emir tekin aciklamasi