Şeyma Subaşı İle Senia Guido İstanbul'da Bir Gecede Neler Yaşadılar?

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı Şeyma Subaşı, yayınladığı videosunda bu kez İtalyan DJ sevgilisi Senia Guido ile İstanbul'da geçirdiği bir günde Axe'ın partisinde neler yaşadıklarını anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı Şeyma Subaşı, yayınladığı videosunda bu kez İtalyan DJ sevgilisi Senia Guido ile İstanbul'da geçirdiği bir günde Axe'ın partisinde neler yaşadıklarını anlattı. Son dönemde yazdığı kitaptaki ifadeler, canlı yayında eski eşi Acun Ilıcalı'ya attığı otel mesajı ile gündemdeki yerini koruyan Şeyma Subaşı, yayınladığı videosunda İtalyan sevgilisi DJ Senia Guido ile İstanbul'da geçirdikleri bir günde yaşadıklarını anlattı. 

 

Yayınladığı videosunda İtalyan sevgilisi DJ Senia Guido ile İstanbul'da Axe'ın düzenlediği bir partiye katılan Subaşı, partide sevgilisi ile başlarına gelenlerden bahsetti. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriği ile ünlü iş insanı sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Şeyma Subaşı'nın İtalyan sevgilisi Senia Guido ile İstanbul'da bir günleri..