Şeyma Subaşı'ndan Boşanma Sonrası İmalı Paylaşım! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı sosyal medya sayfasından yaptığı imalı paylaşımla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı sosyal medya sayfasından yaptığı imalı paylaşımla gündem oldu.  Mısırlı milyarder Meedo'dan ayrıldıktan sonra sessizliğe bürünen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram üzerinden imalı bir paylaşımda bulundu. Şeyma Subaşı'nın o sözleri, eski eşe Meedo'ya şeklinde yorumlandı.

 

seyma subasi ndan bosanma sonrasi imali paylasim

 

Şeyma Subaşı ikinci evliliğini Mısırlı milyarder Meedo ile yapmış ancak çok sürmeden boşanmıştı. Adeta sessizliğe bürünen Şeyma Subaşı, eski eşi Meedo'ya yazdığı ima edilen şu sözleri paylaştı:

 

"Yaşam yolculuğu bazen, eylemleri sahtekar ve bencil olan insanlarla kesişir. Bu insanlar ahlak, görgü ve prensiplerden yoksun olabilir, manipülasyon ve sahtekârlıkla dolu bir dünyada yaşarlar. Ancak onların seçimlerinin kim olduğumuzu yansıtmadığını hatırlamak önemlidir.

 

Hepimiz kendi yolunu seçme gücüne sahibiz, değerlerimiz ve kendimize ve diğerlerine olan saygımız tarafından yönlendiriliriz. Bu tür insanların farkında olmam gerekiyor, onların karanlığının kendi ışığımı karartmasına izin vermemek için... Kendine sadık kal, değerlerini benimse ve karanlığın varlığında bile ışığa doğru ilerlemeye devam et. Dürüstlüğümüz ve nezaketimiz, hayat denen bu yolculukta en büyük güçlerimiz!"