Şeyma Subaşı'nın Burcu Esmersoy'la Arkadaşlığı Neden Bitti?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü iş insanı Şeyma Subaşı, Youtube kanalından yayınladığı videosunda bu kez Oğulcan Engin ve Burcu Esmersoy ile arkadaşlıklarının neden bittiğini anlattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü iş insanı Şeyma Subaşı, Youtube kanalından yayınladığı videosunda bu kez Oğulcan Engin ve Burcu Esmersoy ile arkadaşlıklarının neden bittiğini anlattı. Son dönemde yayınladığı Youtube videoları ile gündeme damga vuran açıklamalar yapan ünlü iş insanı Şeyma Subaşı, Oğulcan Engin ve Burcu Esmersoy ile ilgili yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. 

 

Oğulcan Engin ve Burcu Esmersoy ile neden görüşmüyorsunuz?

 

Evet gerçekten bana en çok sorulan sorulardan biri bu. Şimdi isimleri burada geçtiği için rahatsız olabilirler ama Oğulcan benim kardeşim. Gerçekten Seda abla, Sinan ağabey kızları Elif eşi Ayşe çok düzgün insanlar. Oğulcan ile biz kardeşiz. Kardeş kardeşe küstü gibi birşey oldu ve şimdi Oğulcan tabii doğal olarak Acun ağabeyi ile birlikte anlayışla karşılıyorum onu. Keşke tekrar görüşebilsek.

 

Burcu konusuna gelirsek.. Evet bir dönem Burcu ile hep birlikteydik, çok yakındık. Hatta o dönem benimle bu kadar yakın olduğu için birileri Burcu’ya cephe bile almıştı. Sonra Burcu bir Youtube olayına girdi. Ben Miami’deydim bana dedi ki “Youtube konusunda bana yardımcı olur musun?” ben de tabii Burcu benden ne isterse yaparım. O dönem Burcu’nun Youtube’unu Instagram’dan storylerine filan koyuyordum, Swipe up şeklinde ama dürüst olmak gerekirse Burcu’da hiç ben bunun geri dönüşünü almadım. Ama tabii ki bu bir arkadaşlıkta alışveriş olayı değildir asla yanlış anlaşılmasın. Sonra şimdi düşününce beraber Maldivlere gitmiştik. Hoteli filan o karşılamıştı. Bilmiyorum belki şimdi öyle mi bilmiyorum o dönem çok güzel vakit geçirmiştik beraber gezmiştik filan belki şimdi yaşam tarzlarımız farklı olduğu için ayrıldık diyelim. Bende şimdi neden arkadaşlığımız bitti gibi bir durum oldu bilmiyorum.

 

Ben enerjisel çok uyuz bir tip oluyor olabilirim o tip insanlar için belki de fazla baskın karakterliyim yani anladın mı benim gibi bir karakterin arkadaşı olmak çok fazla yorabilirim anladın mı çok baskınım çünkü çok fazla enerjim var ve belki yorabilirim. Halbuki aynı zamanda çok easy going bir tipim o yüzden çok fazla arkadaşım da var çevremde. Böyle bir insan için biz çok fazla çakışıyor olabiliriz.

 

Tekrar evlenmeyi düşünüyor musun? Böyle hayalinde olan biri var mı?

 

Ben yengeç burcuyum. Zaten beni tanıyanlar nasıl böyle bir yengeç burcu olabilir falan derler. Ben ailece akşam sekizde yemek yiyen, akşam 8 de babadan önce eve gelme mecburiyeti olan, tüm iyi niyetlerini bize aktarmış bir ailede büyüdüm. 18 yaşından itibaren yaşadığım hayat ve bana getirdiklerinden dolayı ben her ortamda kendisini bir şekilde çıkarmasını bilen biri oldum. 18-24 yaş arası çok sancılı bir dönemden bu şekilde çıktım ve hep millet benim hakkımda konuşurken, düşünme Şeyma, evde oturma Şeyma, gez Şeyma bunları kendine kat Şeyma dedim. Şimdi ne istiyorsun diye soracak olursanız samimiyetle söylüyorum, 1 koca, 3 çocuk, yapıp evde oturmak, kendisi ile istediğim zaman partilemek ama sabah kahvaltısını ve akşam yemeklerini evde beraber yemek istiyorum. Bunu hiçbir zaman yaşamadım, evlilik döneminde de yaşamadım ama ben böyle büyüdüm.

 

Detayları aşağıdan takip edebilirsiniz.