Şeyma Subaşı'nın Kek Videosu Aslı İnandık'ın Mizah Videolarına Benzetildi!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Şeyma Subaşı'nın Instagram sayfasından yayınladığı kek videosu Aslı İnandık'ın yayınladığı ilginç dublaj videolarına benzetilirken Twitter'da günün en çok konuşulan olaylarından biri oldu. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Şeyma Subaşı'nın Instagram sayfasından yayınladığı kek videosu Aslı İnandık'ın yayınladığı ilginç dublaj videolarına benzetilirken Twitter'da günün en çok konuşulan olaylarından biri oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli eleştirilen ünlü iş insanı Şeyma Subaşı'nın Instagram sayfasından yayınladığı kek videosu Aslı İnandık'ın kendi sosyal medya sayfasından yayınladığı mizah videolarına benzetildi. 

 

Twitter'da kullanıcılar Şeyma Subaşı'nın Instagram sayfasından yayınladığı kek videosunu tiye alırken, bunu ünlü oyuncu Aslı İnandık'ın mizah videoları üzerinden göndermede bulunarak yaptılar. Günün en çok konuşulan videolarından biri olan "Kek" videosuyla Şeyma Subaşı sosyal medyada çokça ilgili gördü. 

 

İşte o video;