Şeyma Subaşı Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi! Öpüşürken Yakalandılar!

Mısırlı Mohammed Alsaloussi'den ayrıldıktan sonra yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı yeni sevgilisiyle görüntülendi. 

 

Mısırlı Mohammed Alsaloussi'den ayrıldıktan sonra yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı yeni sevgilisiyle görüntülendi. 

 

Sabah'ta yer alan habere göre, Acun Ilıcalı'dan Melisa adında bir kızı olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te 3 gün 3 gece süren bir düğünle hayatını birleştirmişti. Ancak Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder Meedo, evliliklerini 29 Eylül'de resmen bitirmişti. İkinci kez evliliği kısa süren Şeyma Subaşı, yeni aşka yelken açtı. Şeyma Subaşı yeni aşkıyla öpüşürken fena yakalandı. Acun Ilıcalı'dan 2018 yılında boşanan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile İstanbul'da nikah masasına oturmuştu. Ardından Subaşı ve Alsaloussi Fas'ın Marakeş şehrinde dillere destan bir düğünle dünyavevine girmişti. Subaşı, Marakeş şehrindeki düğünden sonra, balayı için önce Japonya'yı; sonra Bali'yi tercih etmişti.

 

Ünlü çift, 18 Mayıs'ta özel bir uçakla Tokyo'ya uçmuştu. Ancak masal gibi bir düğünle dünyaevine giren Şeyma, aradığını Mısırlı milyarderde de bulamadı. Şeyma Subaşı Meedo'dan psikolojik şiddet gördüğünü söyleyerek boşandı. Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi'nin (Meedo) 151 gün süren evlilikleri, 29 Eylül'deki duruşmada resmen bitmişti. Ultra lüks hayatıyla adından söz ettiren ünlü isim duruşmadan çıkıp doğruca İstanbul Havalimanı'na gitmiş, oradan da birkaç kadın arkadaşıyla boşanmasını kutlamak için Paris'e uçmuştu. İkinci kez evliliği kısa süren Şeyma Subaşı, yeni aşka yelken açtı. Şeyma Subaşı yeni aşkıyla öpüşürken fena yakalandı. Mısırlı Mohammed Alsaloussi'den boşanan Şeyma Subaşı ile Tuvana Türkay'la ilişkisini bitiren İzzet Antebi, Kütüphane adlı mekanda sarmaş dolaş eğlendi. İkili, bir ara aşka gelerek öpüştü.