Sharon Stone'dan TRT World'e Özel Açıklamalar! GözyaÅŸlarına Engel Olamadı!

Ünlü oyuncu Sharon Stone, TRT World'de yayınlanan 'Turkish Tea Talk' programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Stone, röportaj esnasında duygusal anlar yaÅŸadı

 

Hollywood yıldızı Sharon Stone, TRT World'e konuk oldu. Stone, Ä°skoçya'nın eski BaÅŸbakanı Alex Salmond'ın sunduÄŸu 'Turkish Tea Talk' (Türk Çayı Sohbeti) programında gözyaÅŸlarını tutamadı. 2013’te HIV / AIDS'li insanlar için yaptığı çalışmalardan dolayı Nobel Barış Zirvesi Ödülü'nü kazanan Sharon Stone, barış yanlısı aktivistlerle çalışmaya baÅŸladığından beri büyük bir mutluluk duyduÄŸunu söyledi.

 

sharon stone dan trt world e ozel aciklamalar gozyaslarina engel olamadi

 

Uzun yıllardır barış gönüllüleri ve daha birçok toplumsal mücadele alanında gönüllü olarak yer alan oyuncu, insani yardım görevlerinde çalışırken tanıştığı insanları çok sevdiÄŸinden bahsetti. Stone, o anlarda duygularına hâkim olmayarak gözyaÅŸlarına boÄŸuldu.

 

sharon stone dan trt world e ozel aciklamalar gozyaslarina engel olamadi

 

Sharon Stone; "Bu insanlar o kadar cesur ki... Bunlar benim insanlarım, bu insanlarla sokakta durabilirim, bu insanlarla hayatımı riske atabilirim, onlar beni anlıyor ve ben de onları anlıyorum" dedi. Zamanını Los Angeles'taki evinde resim yaparak geçiren Sharon Stone'un ilk tablosu 30 bin dolara satılmıştı. Ünlü yıldız, yaptığı resimleri Alex Salmond'a gösterdi.