Sibil Çetinkaya Ve Şükrü Özyıldız'dan Aşk Dolu Paylaşım!

Rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ile sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya'dan sosyal medyada aşk dolu bir paylaşım daha geldi. 

 

‘Ekşi Elmalar', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Şeref Meselesi', 'Jet Sosyete', 'Akıncı', 'Masumlar Apartmanı' ve Ruhun Duymaz gibi yapımlarda rol alan Şükrü Özyıldız, kariyeri kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Çetinkaya, birlikte çekilen karelerini ilk kez yayınlayarak sevgilisinin doğum gününü kutladı. Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ile aşk yaşadığı geçtiğimiz yaz ortaya çıkan Özyıldız, önceki aylarda sevgilisiyle Bebek'te görüntülenmişti.

 

sibil cetinkaya ve sukru ozyildiz dan ask dolu paylasim

 

İkili, "Bizde her şey yolunda, her şey bildiğiniz gibi" diyerek ilişkilerinin iyi gittiğini ifade etmişti. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Sibil Çetinkaya, son olarak 591 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından Şükrü Özyıldız'ın doğum gününü kutladı. Birlikte çekilen pozlarını ilk kez paylaşan Çetinkaya, gönderisine; "Geldiğin yere ışık getiriyorsun. İyi ki doğmuşsun. Doğum günün kutlu olsun aşkım" notunu yazdı. Ünlü çiftin kısa sürede 135 bin beğeni alan karelerine; "Bu kadar güzel fotoğraflarınız vardı madem neden daha önce paylaşmadın?", "Maşallah, nazar değmesin" ve "Çok yakıştınız" gibi mesajlar yazıldı. İkiliye bir yorum da, ünlü şarkıcı Deniz Seki'den geldi. Çetinkaya ile Özyıldız'ın aşk dolu karelerine kayıtsız kalamayan Seki, şöyle yazdı:Bu güzel çift evlenmezse, ben bu yaşıma kadar boşuna aşk şarkıları yazmışım derim kendime...