Sigortadan Para Koparmak İçin İki Bacağını Kestirmeyi Göze Aldı!

İnsanın bazen dostları, düşmanlarından daha merhametsiz olabiliyor. Para sorunları olan 23 yaşındaki Zhang adlı bir Tayvanlı öğrenci bunun canlı tanığı. Liao adlı, onunla yaşıt arkadaşının teşvikiyle iki ayağını karbon dioksit buzu, yani kuru buz dolu bir kovada 10 saat boyunca tuttu. Amaç, ayakları o kadar donacaktı ki, ikisin de kesmekten başka çare kalmayacaktı.  Morarmış bacakların fotoğraflarını gece vakti sigorta şirketine gönderdiler.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Fenoreporter'ın haberine göre; Ancak hastanede sağlık görevlileri anlattıkları hikayeye inanmadı. Çünkü, Zhang’ın ayağında ne ayakkabı vardı, ne de çorap. Donmadan kaynaklanan yaralar da son derece simetrikti. Olaya el koyan polis de kuşkularını dile getirdi: “Tayvan ılıman iklime sahip bir ülke. Bacakların kesilmesine kadar varabilecek donma olayları bu ülkede pek mümkün değil.”

 

İki kafadar sonunda tutuklandı İkisi de dolandırıcılık ve ağır yaralanmaya neden olmaktan cezaevine gönderildi.

 

Zhang, bu “Donma” iddiasıyla sigorta şirketinden 1,3 milyon dolar istiyordu. Tabii sigorta reddetti. Zhang tazminatı koparabilseydi, nasıl değerlendireceğini günler öncesinden planlamıştı:  Bir çok hayat sigortası, kaza sigortası ve seyahat sigortası poliçesi yaptırmıştı.



Etiketler: