Sıla TürkoÄŸlu Ä°le Halit Özgür Sarı AÅŸk Mı Yaşıyor? Paylaşımla Yanıt Verdiler!

Halit Özgür Sarı ile Sıla TürkoÄŸlu aÅŸk yaşıyorlar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiÄŸi baÅŸarılı performans ile geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Halit Özgür Sarı ile Sıla TürkoÄŸlu geçtiÄŸimiz günlerde haklarında çıkan aÅŸk söylentisine yaptıkları paylaşım ile nokta koydular. Peki Halit Özgür Sarı ile Sıla TürkoÄŸlu aÅŸk yaşıyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Halit Özgür Sarı ile Sıla TürkoÄŸlu aÅŸk yaşıyorlar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiÄŸi baÅŸarılı performans ile geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Halit Özgür Sarı ile Sıla TürkoÄŸlu geçtiÄŸimiz günlerde haklarında çıkan aÅŸk söylentisine yaptıkları paylaşım ile nokta koydular. Peki Halit Özgür Sarı ile Sıla TürkoÄŸlu aÅŸk yaşıyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Halit Özgür Sarı ile Sıla TürkoÄŸlu aÅŸk yaşıyorlar mı?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiÄŸi baÅŸarılı performans ile geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Halit Özgür Sarı ile Sıla TürkoÄŸlu geçtiÄŸimiz günlerde haklarında çıkan aÅŸk söylentisine yaptıkları paylaşım ile nokta koydular. Sıla TürkoÄŸlu, Halit Özgür Sarı ile resmini paylaşıp broski notu ekledi. Aynı paylaşımı Halit Özgür Sarı da bro notuyla paylaÅŸtı. Böylece aÅŸk haberlerini yalanlayıp dedikodulara arkadaşız diye noktayı koydular. 

 

İşte o paylaşım;

 

halit ozgur sari ile sila turkoglu ask mi yasiyorlar