Simge Nur Erkoç'un Estetiğin Dozunu Kaçırdı Doktorunu Suçladı Ama..!

Kısmetse Olur yarışmasıyla ismini geniş kitlelere duyuran ünlü TV yıldızı Simge Nur Erkoç yaptırdığı estetik ile gündemden düşmüyor. 

 

Kısmetse Olur yarışmasıyla ismini geniş kitlelere duyuran ünlü TV yıldızı Simge Nur Erkoç yaptırdığı estetik ile gündemden düşmüyor. 

 

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Simge Nur Erkoç yüzüne yaptırdığı estetikle gündemde. Kendisine işlem uygulayan doktorundan şikayetçi olan Simge Nur Erkoç, sosyal medyada estetikli yüzünü paylaşıp açıklamalarda bulundu. Kısmetse Olur adlı yarışma programında yer alıp tanınan Simge Nur Erkoç adlı genç kadın, yüzüne yaptırdığı estetiklerin kurbanı oldu. Yüzüne enjekte edilen sıvı dolayısıyla zor günler geçirdiğini belirten Kısmetse Olur'un yarışmacısı Simge Nur Erkoç, doktorundan şikayetçi oldu.

 

SİMGE NUR ERKOÇ DOKTORUNDAN ŞİKAYETÇİ

 

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Simge Nur Erkoç, "Sen ancak üç beş kuruş verip hesap kapattırırsın! Hiçbir yetkisi olmadan bu işlemleri doktorum adı altında sahte belgelerle ben dahil yüzlerce insana bu işlemleri yaptı ve onlarca insanın sağlığını riske attı. H.... S.... hala bu işlemleri yapmaya devam ediyor ve yapmadığını bizi tanımadığını iddia ediyor! Ortalıkta geziyormuş ben onlara son golü atacağım beklesinler diye elinden geleni ardına koyma senin bu sahtekarlığının hesabını sana soracağız" dedi.

 

simge nur erkoc estetigi fazla kacirdi doktorunu sucladi ama..

 

Erkoç, "Ben önce dudak dolgusu sonra da Jawline yaptırdım. Benim bu işlemlere ihtiyacım yokmuş ama özentilikten yaptırmıştım. Sen neden insanları dolandırıyorsun, neden sahte belgelerle dolaşıyorsun? Dava açmıştım çok uzadığı için konuyu sosyal medyaya taşıdım. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. O doktorun alabileceği en yüksek cezayı almasını sağlayacağım. Yüzümden 3-4 ay boyunca irinler aktı. Bu doktor yüzünden mağdur olan insanlar bana ulaştı. Biri yüzde 75 görme kaybı yaşamış, birinin yüzü çok kötü bir hale gelmiş. Bu cani bunları yapıp hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor" ifadelerini kullandı.