Simge Sağın'dan Aşk Açıklaması! 'Benim Sevgilim Yok Şarkılarımla Aşk Yaşıyorum!'

'Aşkın Olayım' şarkısıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Simge Sağın sahne aldığı mekanda yaptığı aşk açıklamasıyla dikkat çekti. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre; 'Aşkın Olayım' şarkısıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Simge Sağın sahne aldığı mekanda yaptığı aşk açıklamasıyla dikkat çekti. 

 

Ünlü şarkıcı Simge, İstanbul'daki bir mekanda konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Simge, "Sen şarkılarımla aşk yaşıyorum… Benim sevgilim çok" açıklamasında bulundu. Son dönemin en popüler isimlerinden olan Simge, 14 Şubat Sevgililer Günü için İstanbul'da konser verdi. Sevilen şarkılarını arka arkaya seslendiren Simge, repertuvarında hep aşka yer verdi. Simge Sağın konserde dünden bugüne hit olmuş şarkıları dışında sahnede söylemekten hoşlandığı parçalara da yer verdi. Her şarkısını birbirine aşkla bakan sevgililer için söyleyen ünlü şarkıcı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şimdilerde kalbi boş olan Simge, aşk ile ilgili konuştu. Ünlü popçu, "Ben şarkılarımla aşk yaşıyorum... Benim sevgilim çok. Hem gerçek hem de beni asla üzmeyecek türden." diye hayranlarıyla konuştu. Simge kırmızı elbisesiyle de göz doldurdu.



Etiketler: