Simge Sağın Kendisini Şımarttı! 7 Milyon 500 Bin TL'ye Yeni Oyuncak Aldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Simge Sağın kendisine aldığı hediye ile gündem olurken yeni oyuncağı için 7 milyon 500 bin TL ödedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Simge Sağın kendisine aldığı hediye ile gündem olurken yeni oyuncağı için 7 milyon 500 bin TL ödedi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Simge Sağın kendisine aldığı hediye ile gündem olurken yeni oyuncağı için 7 milyon 500 bin TL ödedi. 

 

Simge Sağın son günlerde 'Aşkın Olayım' şarkısıyla çok konuşuluyor. Konserden konsere koşmaya devam eden şarkıcı kesenin ağzını açtı. Kendisine son model bir otomobil aldı. Sahne tarzıyla sık sık adından söz ettiren Simge Sağın, Icardi'ye söylenen 'Aşkın Olayım' şarkısıyla çok konuşuluyordu. Son dönemde çok popüler Simge Sağın, bu yıl konserden konsere koşmaya devam ediyor. Güzel şarkıcı Simge Sağın kazandıklarıyla kendisine hediye aldı.

 

Sabah'ta yer alan habere göre; son model bir jeep satın alan Simge özel plaka da yaptırdı. Bunun için kesenin ağzını açan Simge Sağın, isminin ve soy isminin baş harflerinden oluşan özel "SS" plakalı aracı için 7 milyon 500 bin lira ödemiş. Galatasaray'ın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile özdeşleşen "Aşkın Olayım" şarkısını konserde yoğun istek üzerine 3 kere söyleyen Sağın, son dönemdeki başarısıyla da kendisini ödüllendirmek istemiş.

 

İşte o oyuncak;

 

simge sagin kendisini simartti 7 milyon 500 bin tl ye yeni oyuncak aldi



Etiketler: