Sinan Akçıl Burcu Kıratlı İle Ayrıldıkları İddialarını Doğruladı! İşte O Açıklama!

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı ayrıldılar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile eşi Burcu Kıratlı'nın ayrıldıkları iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken, Akçıl konuyla ilgili açıklamalar yaparak iddiaları doğruladı. Peki Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı ayrıldılar mı? Sinan Akçıl konuyla ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı ayrıldılar mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile eşi Burcu Kıratlı'nın ayrıldıkları iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken, Akçıl konuyla ilgili açıklamalar yaparak iddiaları doğruladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile eşi Burcu Kıratlı'nın ayrıldıkları iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken, Akçıl konuyla ilgili açıklamalar yaparak iddiaları doğruladı. Peki Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı ayrıldılar mı? Sinan Akçıl konuyla ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı ayrıldılar mı?

 

Geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez evlendiği Burcu Kıratlı ile yeniden ayrılığın eşiğine geldiği konuşulan Sinan Akçıl, iddiaları doğruladı. "Şu anda evlilik çıkmazındayız” diyen Sinan Akçıl, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her evlilikte yaşanabilecek krizler bunlar. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Ben şu anda ikinci nikâh öncesi taşındığım 4. Levent’teki büyük daireyi Burcu’ya bıraktım, kendim ayrı bir yere geçtim. Ama sonuçta ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu, iki kez âşık olup evlendiğim kadın. Bendeki yeri tartışılmaz. İkinci kez evlenecek kadar değer verdiğim bir kadın.”,

 

sinan akcil burcu kiratli ile ayrilik iddialarini dogruladi