Sinan Akçıl'dan Burcu Kıratlı Açıklaması! Boşanıyoruz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün objektfilere yansırken, boşanma arifesinde olduğu eşi Burcu Kıratlı ile ilgili açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün objektfilere yansırken, boşanma arifesinde olduğu eşi Burcu Kıratlı ile ilgili açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün objektfilere yansırken, boşanma arifesinde olduğu eşi Burcu Kıratlı ile ilgili açıklamalar yaptı. 

 

sinan akcil ile burcu kiratli resmen bosaniyor

 

Resmen boşanıyoruz!

 

Sinan Akçıl ile oyuncu eşi Burcu Kıratlı, ikinci kez ayrıldı. Önceki gün objektiflere yansıyan ünlü şarkıcı, "Davalar açıldı, boşanıyoruz. Artık resmileşti. Umarım ikimiz için de hayırlısı olur" şeklinde konuştu. Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; 2019 yılında yaşamını yitiren usta sanatçı Dilber Ay’ın sarsıcı hayatını anlatan, 'Dilberay' adlı filmin galası önce akşam düzenlendi. Geceye katılanlar arasında ünlü şarkıcı Sinan Akçıl da vardı. Objektiflere poz veren Akçıl, kendisini görüntüleyen gazetecilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. İkinci kez nikah masasına oturduğu oyuncu eşi Burcu Kıratlı ile tekrar ayrılık kararı alan Sinan Akçıl, konuyla alakalı konuştu. Ünlü şarkıcı, "Davalar açıldı, boşanıyoruz. Artık resmileşti. Umarım ikimiz için de hayırlısı olur." açıklamasını yaptı.