Sinan Akçıl İle Burcu Kıratlı Yeniden Mi Boşanıyorlar? İşte O İddia!

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı boşanıyorlar mı? Aşk hayatlarında yaşadıkları inişli çıkışlı mutlulukla magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu eşi Burcu Kıratlı'nın yeniden boşanma hazırlığı içinde oldukları iddia edildi. Peki Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı boşanıyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı boşanıyorlar mı? Aşk hayatlarında yaşadıkları inişli çıkışlı mutlulukla magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu eşi Burcu Kıratlı'nın yeniden boşanma hazırlığı içinde oldukları iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu eşi Burcu Kıratlı'nın yeniden boşanma hazırlığı içinde oldukları iddia edildi. Peki Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı boşanıyorlar mı? Cevaplar haberimizde..

 

burcu kiratli ile sinan akcil bosaniyorlar mi

 

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı boşanıyorlar mı?

 

Aşk hayatlarında yaşadıkları inişli çıkışlı mutlulukla magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu eşi Burcu Kıratlı'nın yeniden boşanma hazırlığı içinde oldukları iddia edildi. Burcu Kıratlı, önceki akşam Ulus'ta bir mekanda manevi babası Kenan Erçetingöz'ün doğum gününe katıldı. Çıkışta gazetecileri fark eden 32 yaşındaki oyuncu, hızlıca mekana geri girdi. Mekanda yaklaşık 10 dakika daha duran Kıratlı, Kenan Erçetingöz'le birlikte çıktı. Eşi Sinan Akçıl ile tekrar ayrıldığı yönünde çıkan haberlerini soran gazetecilere, “Teşekkür ederim” demekle yetindi. Ardından araya Erçetingöz girdi. Erçetingöz, “Doğum günümde Sinan’ı çağırdım ama kendisinin çekimi varmış, gelmedi. Bakalım yakında çıkar bu işin aslı” diyerek, Kıratlı ve Akçil arasında kriz olduğunu ima etti. Sözlerine devam eden Erçetingöz, “Zaten boşandılar yeniden evlendiler. Bakalım göreceğiz neler olacak. Şu kız üzülmesin artık, üzmesinler kızımı” ifadelerini kullandı.