Sinan Akçıl Verdiği Yanıtla Güldürdü! İşte Karantina Süreci Bitince Yapacağı İlk Şey!

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Kanal D İkinci Sayfa programına konuk olurken, Gülşen ile Müge'nin sordukları karantina süreci bitince ilk yapacağın şey ne olacak sorusunu verdiği yanıtla kahkahalara neden oldu. 

 

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Kanal D İkinci Sayfa programına konuk olurken, Gülşen ile Müge'nin sordukları karantina süreci bitince ilk yapacağın şey ne olacak sorusunu verdiği yanıtla kahkahalara neden oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemde olan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Kanal D İkinci Sayfa programına konuk olurken, Gülşen ile Müge'nin sordukları karantina süreci bitince ilk yapacağın şey ne olacak sorusunu verdiği yanıtla kahkahalara neden oldu.

 

Kanal D'de yayınlanan İkinci Sayfa programına katılan ünlü şarkıcı karantina süreci bitince ilk ne yapacaksın sorusunda "Coşkun Sabah'ı muhasebeci olarak tutacağım" ifadeleriyle verdiği yanıtla kahkahalara neden oldu. Ayrıca evde ne yemek yapıyorsun sorusuna "Murat Boz gibi hamur açmıyorum ama Burcu'ya bir iki kez kahvaltı hazırlamışlığım var" ifadelerini kullanan Akçıl yaptığı açıklamalarla gündem yarattı. 

 

İşte o görüntüler; 



Etiketler: