Sinem Ökten'den Corona Virüsü İçin Yeni Uyarı!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden spor spikeri Sinem Ökten, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsünden korunmak için evde izole durmak yerine sokakta dolaşan vatandaşların ciddiyetin farkına varmadıklarını belirtti. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden spor spikeri Sinem Ökten, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsünden korunmak için evde izole durmak yerine sokakta dolaşan vatandaşların ciddiyetin farkına varmadıklarını belirtti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü spor spikeri Sinem Ökten, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsünden korunmak için evde izole durmak yerine sokakta dolaşan vatandaşların ciddiyetin farkına varmadıklarını belirtti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "İtalya’da bugün 627 kişi ölmüş. 627... hala çok sıkıldım diyen, sokakta işi ciddiye almayan insanlar var. inanamıyorum ya..." ifadelerini kullanan Ökten bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte Sinem Ökten'in o paylaşımı;