Sinem Sülün Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Sinem Sülün kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Sinem Sülün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Peki Sinem Sülün kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Sinem Sülün kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Sinem Sülün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Sinem Sülün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Peki Sinem Sülün kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

sinem sulun kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Sinem Sülün kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Sinem Sülün kimdir? Samsun doğumlu manken 5 yaşından beri yaşantısını İzmir’de sürdürmektedir. Annesininde Karadenizli olduğu belirten Sinem Sülün’ün babası askerdir. 2005 Miss Model of Turkey 1.si olan güzel Sinem Sülün Uğurkan Erez’in koreografisini yaptığı bir yarışmada 1. olmuştur. 2007 yılında Miss Turkey Universe’de 2. olmuş ve 2008 yılında ülkemizi Vietnam’da Kainat Güzellik yarışmasında temsil etmiştir. Arka Sokaklar dizisinde bölüm oyunculuğuda yapmış olan güzel model, aslen Samsun’ludur. 2016 yılında eşi Mustafa Yüksel’den boşanmıştır. Uzun süre medyada Sinem Sülün’ün yatak odasına dinleme cihazı koydukları için dava açması ile gündeme gelmiş, tazminat davası açmıştır. 2005 Miss Model of Turkey 1.si olan Sinem Sülün, 2007 yılında Miss Turkey Universe’de 2. olmuş ve 2008 yılında Türkiye'yi Vietnam’da Kainat Güzellik yarışmasında temsil etmiştir. Arka Sokaklar dizisinde bölüm oyunculuğu da yapmış olan güzel model Sinem Sülün, 2016 yılında eşi Mustafa Yüksel’den boşanmıştır. Uzun süre medyada Sinem Sülün’ün yatak odasına dinleme cihazı koydukları için dava açması ile gündeme gelen Sinem Sülün tazminat davası açmıştır.