Sokağın Çocukları Ayşin Tuğçe Aykut Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Sokağın Çocukları Ayşin Tuğçe Aykut kimdir? BLU TV'de yayınlanan Sokağın Çocukları 4. sezonu ile ekrana gelmeye devam ederken, dizide Ayşin karakterini canlandıran Tuğçe Aykut ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Tuğçe Aykut kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Sokağın Çocukları Ayşin Tuğçe Aykut kimdir? BLU TV'de yayınlanan Sokağın Çocukları 4. sezonu ile ekrana gelmeye devam ederken, dizide Ayşin karakterini canlandıran Tuğçe Aykut ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Tuğçe Aykut kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

sokagin cocuklari aysin tugce aykut kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Sokağın Çocukları Ayşin Tuğçe Aykut kimdir?

 

Tuğçe Aykut kimdir? Tuğçe Aykut 1997 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Rizelidir. Rize’nin Fındıklı İlçesine kayıtlı olan Tuğçe Aykut, Sabancı Üniversitesi’nde eğitim almıştır. Tamer isminde bir abisi vardır. Tuğçe Aykut, oyunculuğa ilk olarak 2019 senesinde Getto dizisi ile adım atmıştır. 2021 yılında ise Star TV’de yayınlanan Kağıt Ev dizisinde İnci karakterini canlandırmaktadır. Kariyerine Icon Talent menajerlik şirketine bağlı olarak devam etmektedir. Instagram'da tugceaykt ismiyle paylaşımlarına devam eden Tuğçe Aykut'un bu mecrada 13.5K takipçisi bulunmaktadır.