Songül Karlı Güzelliğiyle Büyüledi! Hadise'ye Benzetildi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Songül Karlı, Instagram sayfasından yaptığı kuaför paylaşımında güzelliği ile büyülerken, görenler kendisini Hadise'ye benzetti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Songül Karlı, Instagram sayfasından yaptığı kuaför paylaşımında güzelliği ile büyülerken, görenler kendisini Hadise'ye benzetti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Songül Karlı, Instagram sayfasından yaptığı kuaför paylaşımında güzelliği ile büyülerken, görenler kendisini Hadise'ye benzetti 

 

Hadise'ye benzetildi!

 

Tv100'de yer alan habere göre; Estetikle bambaşka olan isimler arasına Songül Karlı da dahil oldu. Ünlü şarkıcının son halini gören Hadise'ye benzetti. Songül Karlı estetikle resmen bambaşka biri oldu. Geçirdiği estetik operasyonlarla yıllara meydana okuyan ünlülerden olan Songül Karlı fit hali ile de övgüleri topluyor. Geçirdiği estetik operasyonlarla yıllara meydana okuyan ünlülerden olan Songül Karlı fit hali ile de övgüleri topluyor. Songül Karlı sık sık gittiği ve neredeyse her seferinde poz vermeden ayrılmadığı kuaföründen yeni paylaşımda bulundu. Geçtiğimiz günlerde yine estetik dokunuşlar yaptığını paylaşımlarıyla duyuran Songül Karlı'nın son pozları şarkıcı Hadise'ye benzetildi.

 

songul karli guzelligi ile buyuledi hadise ye benzetildi



Etiketler: