Songül Öden'den Olay Kıvanç Tatlıtuğ İtirafı! Yakıştırmıyorlardı!

Bir dönem Gümüş dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri olan şimdilerde Uysallar dizisindeki performansı ile gündemde olan ünlü oyuncu Songül Öden, İbrahim Selim'in programına konuk olurken Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili itirafı ile gündeme damga vurdu. 

 

Bir dönem Gümüş dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri olan şimdilerde Uysallar dizisindeki performansı ile gündemde olan ünlü oyuncu Songül Öden, İbrahim Selim'in programına konuk olurken Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili itirafı ile gündeme damga vurdu. Son dönemde rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Songül Öden, İbrahim Selim'in programına konuk olurken Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili itirafı ile gündeme damga vurdu.

 

Kıvanç'ın karşısına bu mu konur diyorlardı!

 

Netflix Türkiye'nin yeni projesi Uysallar dizisinde Nil'i canlandıran Songül Öden İbrahim Selim İle Bu Gece programında samimi açıklamalar yaptı. 2005 yılında Gümüş dizisinde yer alan Öden ilginç bir itirafta bulundu. Öden, açıklamasında "Karşımda Kıvanç ile oynuyordum dünya yakışıklısı bir adam. O zaman eleştiriyi de bilmiyorum 'Ya Kıvanç'ın karşısına bunu mu koymuşlar' diyorlardı o zaman üzülüyordum yeni mezun olmuşum küçüğüm. İnsanlar da çok acımasız" itirafından bulundu. 

 

İşte o açıklamaların devamı;