Songül Öden Oğlum Dizisi Setinde Kaza Geçirdi! Sağlık Durumu Nasıl?

Kaza geçiren Songül Öden'in sağlık durumu nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve Show TV'de yayınlanan Oğlum dizisi ile ekranlara dönüş yapan ünlü oyuncu Songül Öden, önceki gün sahnelediği tiyatro oyununa sahneye elinde sargı ile çıkarken Oğlum dizisi setinde kaza geçirdiğini söyledi. 

 

Kaza geçiren Songül Öden'in sağlık durumu nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve Show TV'de yayınlanan Oğlum dizisi ile ekranlara dönüş yapan ünlü oyuncu Songül Öden, önceki gün sahnelediği tiyatro oyununa sahneye elinde sargı ile çıkarken Oğlum dizisi setinde kaza geçirdiğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Songül Öden, önceki gün sahnelediği tiyatro oyununa sahneye elinde sargı ile çıkarken Oğlum dizisi setinde kaza geçirdiğini söyledi.

 

Küçük bir kaza geçirdim! 

 

Show TV'nin yeni dizisi "Oğlum" ile ekranlara dönüş yapan Songül Öden'e nazar değdi. Tek kişilik oyunu ‘Lal Hayal’ için sahneye çıkan Öden’in elindeki sargı dikkat çekti. Ünlü oyuncu sette kaza geçirdiğini ve elinin ezildiğini söyledi. Oyuncu Songül Öden yeni dizisi 'Oğlum'un setinde kaza geçirdi. Öden, 7 farklı karakterdeki kadına hayat verdiği tek kişilik oyunu "Lal Hayal"i, dün akşam Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahneledi. Oyun sonrası yönetmeniyle poz veren Songül Öden'in elinin sargılı hali dikkat çekti. 

 

SADECE EZİK VAR

 

Sahnede elinde sargı ile görüntülenen Öden, "Küçük bir set kazası yaşadım, önemli değil. Sadece ezik var." dedi. Songül Öden, sette her şeyin yolunda olduğunu söyledi. 

 

songul oden oglum dizisi setinde kaza gecirdi



Etiketler: