Sosyal Medya Fenomeni Pucca'nın Oğlu 3. Kattan Düştü! Pucca'dan Sağlık Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Pucca ya da gerçek ismiyle Selen Pınar'ın oğlu Batı üçüncü kattan düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Pucca ya da gerçek ismiyle Selen Pınar'ın oğlu Batı üçüncü kattan düştü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Pucca ya da gerçek ismiyle Selen Pınar'ın oğlu Batı üçüncü kattan düştü. 

 

'Pucca' lakaplı Selen Pınar Işık ve Serhat Osman Karagöz, 2015'te evlenmişti. 2017'de de oğulları Batı'yı kucaklarına alan çift, 2019'da da boşanmıştı. Instagram hesabını aktif kullanan 'Pucca', bu kez üzücü bir haber duyurdu. Işık, altı yaşındaki oğlu Batı'nın üçüncü kattan düşerek yaralandığını açıkladı. Yaşadığı ilk şoku atlatan Selen Pınar Işık, sosyal medya hesabından oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

 

pucca nin oglu bati ucuncu kattan dustu saglik durumu iyi

 

3. kattan düştü!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Batı'nın sağlık durumu ile ilgili "Merhaba ancak kendime gelebildim. Arayan soran herkese teşekkürler hiçbir aramaya dönemedim çok üzgünüm konuşacak halde değildim, bir günde ömrümden 25 yıl gitti. Toparlayabildiğim kadar yazıyorum şu an hala şoktayım. Batı 3. Kattan düştü, bilinci açık kollarında kırıklar var dün ameliyat oldu. Kırıkların durumu biraz ciddi ama geçecek. Şu an gülüyor, puding istiyor, öpüyor, şaka yapıyor doktorları polise şikayet etmekle tehdit ediyor. Bir süre daha hastanede kalacağız. Eminim kısa süre sonra aynı bu fotoğraf gibi ayaklanacak o beklediğimden daha güçlü bir çocuk. Cümlelerim anlamsız karışık olabilir özür dilerim biraz daha toparlanırsam uzun uzun anlatırım. Merak edenler dua edenler çok çok çok teşekkürler." ifadelerini kullanan Pucca sosyal medyada gündem oldu.