Sosyal Medyada Midyeci Ahmet Çılgınlığı!

“Midyenin Efendisi” ifadeleriyle ünlenen ünlü işletmeci Midyeci Ahmet, Çağrı Taner ile birlikte iphone çekişi yapmaya karar verdi, sosyal medyada TT oldu.

 

“Midyenin Efendisi” ifadeleriyle ünlenen ünlü işletmeci Midyeci Ahmet, Çağrı Taner ile birlikte iphone çekişi yapmaya karar verdi, sosyal medyada TT oldu. Çağrı Taner, Midyeci Ahmet sponsorluğunda 14 tane iphone dağıtıyor. Çağrı Taner, 7 tane iphone 11 64 GB, 7 tane iPhone 8 64 Gb vereceğini duyurdu ve çekiliş başladı. Sosyal medyada kullanıcılar çekilişin yalan olduğundan bahsetse de faturalı bir şekilde çekiliş tüm hızıyla sürüyor.

 

Instagram'ın en büyük sayfalarına sahip olan Çağrı Taner, Beşiktaş'ta Midyeci Ahmet sponsorluğunda Instagram rekoru kırarak İphone dağıtıyor. Midyelerin Efendisi olarak bilinen Midyeci Ahmet'le beraber 7 adet iPhone 11 ve 7 adet iphone 8 dağıtıyor.

 

Çekilişe katılmanın şartları neler?

 

14 saatte 900 bin kişinin beğendiği ve 3 Milyon'dan fazla yorumun geldiği çekiliş 1 Aralık Pazar günü 21:00'de açıklanacak. Çağrı Taner, Lordofmussels ve Midyeci Ahmet hesaplarını takip ederek Çağrı Taner'in gönderisine yorum yapanlar iPhone kazanma şansı yakalıyor. İlk olarak Twitter üzerinden Çağrı Taner TT olurken hemen ardından Çağrı Taner yalan diye bir tag para karşılığında TT oldu. 

 

İşte o paylaşım, 

 

 

Not: Fotoğraf Çağrı Taner'in Instagram sayfasından alınmıştır.