Star Wars Aslında Ne?

Youtube'da yayınladıkları çeşitli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde bu kez Star Wars'un bilinmeyenleri anlattılar. 

 

Youtube'da yayınladıkları çeşitli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde bu kez Star Wars'un bilinmeyenleri anlattılar. Son dönemde yayınladıkları ilginç içeriklerle geniş kitlelerin dikkatlerini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde bu kez Star Wars'un bilinmeyenleri anlattılar.

 

Yayınladıkları içeriklerinde Star Wars için "Veeee sonunda geldi! Öyle bir film ki bu, Kendine ait evreni ve karakterleri ile, Sinema tarihini değiştirmekle kalmadı. Piyasada kendine ait devasa bir sektör oluşturdu. Filmleri ve dizileri yetmedi. Oyuncakları, çizgi romanları, video oyunları, Hatta giyimi, kuşamı ve aksesuarlarıyla da, Sahiplerine bugüne kadar 30 milyar dolardan fazla para kazandırdı.

 

78-86 arası tam 250 milyon adet oyuncağı satıldı. E hal böyle olunca da “bir popüler kültür devi” olması gayet normaldi. Eğer birisi daha önce hiç duymadığınız egzantrik isimlerden, Ellerini ve kollarını kullanarak değişik uzay gemileri ve gezegenlerden falan bahsediyorsa, Her şeyden önemlisi elindeki şemsiyeyi, ışın kılıcı sanıp sağa sola savuruyorsa...

 

Bırakın güç onunla olsun, Çünkü muhtemelen o bir Star Wars fanıdır. Arkadaşının kulağına kohlayıp “I’m your father” diyenleri saymıyorum bile… İster fanı ol! İster olma! Ama 42 yaşındaki bu devin son filmini merak ettiğini biliyoruz. Biz de ettik. Buyrun!" ifadelerini kullanan ünlü Youtube kanalı filmin bilinmeyenlerini anlattılar.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.