Sude Bulut'tan Silah Ve Şiddet Açıklaması! Kimse Kimseye Uygulamadı!

TikTok'ta yayınladığı videolarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Sude Naz Bulut, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada silah ve şiddet iddialarını reddetti. 

 

TikTok'ta yayınladığı videolarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Sude Naz Bulut, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada silah ve şiddet iddialarını reddetti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Sude Naz Bulut, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada silah ve şiddet iddialarını reddetti.

 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "HERKESE MERHABA! Bir olay açıklanmış, fakat tek taraflı açıklanmış. Kimse kimseye silah çıkartmadı, kimsede kimseye şiddet uygulamadı. Çıkan sesten dolayı polis çağrıldığında, böyle bişi söylediğinde zaten ev komple arandı eğer böyle bir durum olsaydı burda olmazdık, bir ceza almış olurduk. Baştan beri söyledim hiç bir olayı sosyal medyaya yansıtmayağım diye. Yine diyorum. Yansıtmayaçağım. Tiktok a ara vermemin nedeni, eskisi kadar uğraşamıyor olmam ve sürekli hasta oluyor olmam. Tamamen iyi olunca video atacagim tabii ki" ifadelerini kullanan Bulut bu açıklamasıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o açıklama;

 

Sude Bulut Aciklama

 

Sude Bulut Aciklama 2

 

Sude Bulut Aciklama 3