Suna YıldızoÄŸlu El Ä°ÅŸi Ve Örgü Ä°çin Dikkat Çeken Ä°fadeler Kullandı!

Sosyal medyada zaman zaman yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Suna YıldızoÄŸlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda el iÅŸi ve örgü için ön yargılı olan insanlara karşı dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada zaman zaman yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Suna YıldızoÄŸlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda el iÅŸi ve örgü için ön yargılı olan insanlara karşı dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Suna YıldızoÄŸlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda el iÅŸi ve örgü için ön yargılı olan insanlara karşı dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Ne kadar sığ insan var!

 

Sosyal medyada zaman zaman yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Suna YıldızoÄŸlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda el iÅŸi ve örgü için ön yargılı olan insanlara karşı dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Ne kadar kalıplaÅŸmıs sığ  insanlar var. Örgü, el iÅŸi vs sadece yaÅŸlılar içinmiÅŸ diye düÅŸünüyorlar. YeÅŸilçam döneminde sürekli örüyordum, dikiÅŸ yapıyordum. Evimin perdeleri, lambaları yastıkları vs hep kendim yapardım. Bazı insanlar tüketici bazıları yaratıcı..." ifadelerini kullanan YıldızoÄŸlu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

suna yildizoglu el isi ve orgu karsiti insanlara yaptigi aciklamada dikkat ceken ifadeler kullandi