Survivor 2022 All Star Aycan Yanaç Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Survivor 2022 All Star Aycan Yanaç kimdir? TV8'de Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yakında başlayacak ve bu sene All star formatında yayınlacak fenomen yarışma programı Survivor 2022 All Star takımında yer alan Aycan Yanaç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Aycan Yanaç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor 2022 All Star Aycan Yanaç kimdir? TV8'de Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yakında başlayacak ve bu sene All Star formatında yayınlacak fenomen yarışma programı Survivor 2022 All Star takımında yer alan Aycan Yanaç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Aycan Yanaç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

survivor 2022 allstar aycan yanac kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Survivor 2022 All Star Aycan Yanaç kimdir? 

 

Aycan Yanaç kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Survivor’da başarılı yarışmacılarından birisi olan ve hem sempatik tavırları hemde söylemleri ile dikkatleri üzerine toplayan Aycan Yanaç’ın yaşamı merak konusu oldu. Peki Aycan Yanaç kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Survivor Aycan Yanaç ne iş yapıyor? 21 Kasım 1998 senesinde Almanya Nünberg’de doğan Aycan Yanaç, futbola Nünberg ile başlamış ve ardından Köln’de devam etmiştir. Türkiye kadın U-19 takımına kabul gören Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015’te Bosna-Hersek’e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynamıştır. 2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında bulunan Yanaç, 7 Nisan 2018’de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrılmıştır. Ülkemizde A Milli Kadın Futbol Takımı’nda top koşturan sporcu, forvet mevkisinde oynamaktadır. Aycan Yanaç, Survivor 2020 sezonuyla adını geniş bir kitleye açıkladı. Survivor’da uzun süre kalmayı başararak mühim bir başarı elde eden Aycan, yarışmaya başlamadan önce “Almanya’da futbolda adımı konuşturdum. Türk milli takımında ter döktüm. Şimdi kendimi Survivor’da ispatlamaya geliyorum.” Sözleriyle iddiasını ortaya koymuştu. Aycan Yanaç elenmeden önce, “Tabii ki Fenerbahçeliyim, çünkü Fenerbahçe’den başka bir takım göremiyorum. Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı açılsa, ilk futbolcusu banko ben olurum.” demişti.

 

Aslen İzmirli olan Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998’de (Akrep burcu) Almanya Nünberg’de dünyaya geldi. 170 cm boyundaki Türkiye A Milli Kadın futbol takımı oyuncusu Survivor Aycan Yanaç, futbol kariyerine Nünberg’de başlayıp ardından Köln’de devam etme kararı almıştır. Türkiye kadın U-19 takımına da kabul edilen Aycan, 4 Ağustos 2015 gününde Bosna Hersek ekibine karşı, UEFA Geliştirme Turnuvası’nda ilk kez oynamıştır. Başarılı futbolcu Yanaç, 2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin de iki müsabakasında forma giymiş ve 7 Nisan 2018 tarihinde de Estonya ile oynanacak dostluk maçına, Türkiye kadın milli takımında yer almaık üzere ilk kez davet almıştır. Spordaki başarılı geçmişi ile ön planda olan ve spor kariyerinde oldukça genç yaşına rağmen hayli başarılara imza atan Yanaç, bugünlerde Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda mücadele veriyor.