Survivor 2023 Merve Yıldırım'dan Diskalifiye Sonrası İlk Paylaşım! Şiddet Sonrası Çok Zor Toparlandım!

TV8'de yayınlanan Survivor 2023'ten oyunda yürüdüğü için Acun Ilıcalı tarafından diskalifiye edilen yarışmacı Merve Yıldırım Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda diskalifiye olduktan sonra yaşadıklarını ve hislerini takipçileriyle paylaşırken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2023'ten oyunda yürüdüğü için Acun Ilıcalı tarafından diskalifiye edilen yarışmacı Merve Yıldırım Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda diskalifiye olduktan sonra yaşadıklarını ve hislerini takipçileriyle paylaşırken, çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle dikkat çekmeyi sürdüren Survivor 2023'ten oyunda yürüdüğü için Acun Ilıcalı tarafından diskalifiye edilen yarışmacı Merve Yıldırım Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda diskalifiye olduktan sonra yaşadıklarını ve hislerini takipçileriyle paylaşırken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

survivor 2023 merve yildirim dan diskalifiye sonrasi ilk aciklama sidde sonrasi zor toparlandim

 

Survivor çok zormuş çok açım yapamıyorum artık diye kaprislerim ile de bitmedi!

 

survivor 2023 merve yildirim dan diskalifiye sonrasi ilk aciklama sidde sonrasi zor toparlandim

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2023'ten diskalifiye olduktan sonra yaşadıklarını anlatan Merve Yıldırım "Herkese merhaba 3 buçuk aydır yoktum. öncelikle sizleri çok özledim. Bildiğiniz gibi artık survivorda değilim. Yaşadığım Olayın şokunu ve üzüntüsünü bende henüz yeni atlatıyorum. Öncelikle hiçbir şey benim sağlığım psikolojim ve canımdan değerli değil ama ben hayalim ve yarışma için gerek canımı gerek psikolojimi hiçe saydım ve gidebildiğim kadar böyle gittim.

 

survivor 2023 merve yildirim dan diskalifiye sonrasi ilk aciklama sidde sonrasi zor toparlandim

 

Survivor da performansım ile öne çıktım. aldığım sayıları, takımıma kazandırdığım ödülleri, çıktığım bestofları sizler biliyorsunuz. Hiçbir zaman ‘ ben sevgilimi özledim gitmek istiyorum’ gibi cümleler kurmadım. Ya da survivor çok zormuş çok açım yapamıyorum artık diye kaprislerim ile de bitmedi. Gördüğüm şiddetten sonra çok zor toparlandım. Toparlandıktan sonra yine takım değiştirdim yine toparlandım temas istemiyorum denilişime gülündü sinir krizi geçirdim. Korkak dendi yine toparlandım. Survivorun zor şartlarını yaşarken üzerine bunların üstesinden gelip muhteşem bir performans koyarak ilerledim. Aslında çok zor şeyleri başardım. Halk oylaması konuşmamda ki o güçlü Merve oldum Survivorda.

 

survivor 2023 merve yildirim dan diskalifiye sonrasi ilk aciklama sidde sonrasi zor toparlandim

 

Hikayemi sizlerle sadece bir kez paylaştım. Yarışmada hiçbir zaman hikayemi tekrar gündeme getirip arkasına sığınıp mağduriyet yapmadım. Sizlere orda anlatmak istediğim acılı bir hayat hikayesi değil ordan doğan Merve’ydi. Bazılarınız bunu bile kullanmaya çalıştı.‘yürüdüğüm’ söylenen oyunda ben artık psikolojik olarak bitiktim orda değildim bu her yarışmacıya ara ara oluyor. Ve benim bu denli ilk kez oluyor. Destekleyen ve her şeyi net gören hepinize sonsuz sevgilerim ve teşekkürlerimle. Kendi kendimi yetiştirdiğim Merve ile şimdi çok daha fazla gurur duyuyorum. Duruşunu bozmayan karakterinden ödün vermeyen sırf televizyon için kötülüklerden beslenmeyen.. Son olarak kesinlikle ‘oraya girmek isteyen insanların hakkını yedin’ cümlelerinini kabul etmiyorum. 3 yıl uğraştım. Evimi işimi bırakıp 20 gün yarışmaya girebilme umuduyla bir evde belirsizlik içinde bekledim. Hep ışık saçan enerjim ile anıldım bundan sonrada o Merve olarak devam edeceğim. Unutmayın ki ne demiştim ‘yeni gelmedim geri geldim :)." ifadelerini kullanırken açıklama sosyal medyada gündem oldu.