Survivor 2023'te İki Yarışmacı Yarışmadan Ayrıldı! O İsimler Kimler?

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, önceki gün yapılan Ünlüler Konseyi'nde Ünlüler Takımı'ndan iki ismin yarışmaya devam edemeyeceği yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, önceki gün yapılan Ünlüler Konseyi'nde Ünlüler Takımı'ndan iki ismin yarışmaya devam edemeyeceği yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, önceki gün yapılan Ünlüler Konseyi'nde Ünlüler Takımı'ndan iki ismin yarışmaya devam edemeyeceği yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. 

 

Seçkin Piriler ve Berdan Mardini yarışmaya veda ettiler!

 

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada "Seçkin Piriler ve Berdan Mardini bizlere gelerek şartların kendileri için çok ağır olduğunu ve bugünden itibaren yarışmaya devam edemeyeceklerini söylediler" ifadelerini kullanırken Seçkin Piriler "Benim bir sporcu geçmişim yok bildiğiniz gibi. Buna rağmen elimden gelen herşeyi yaptığıma inanıyorum. Buna rağmen kendimi başarısız görmek istemiyorum. Fakat bu şartlar benim mücadele edebileceğim şartlar değiller. Ben oğullarım için buraya gelmiştim zaten. Oğulları mı da özledim." ifadelerini kullanarak yarışmaya veda etti.