Survivor 2023'te Yusuf Güney Yerine Dahil Olan Yedek Yarışmacı Kim Oldu?

Survivor 2023'te Yusuf Güney yerine yarışmaya dahil olan son yedek yarışmacı kim oldu? TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm heyecanı ile devam ederken, yapılan oylamada son dakika yarışmadan çekilen Yusuf Güney yerine yarışmaya dahil olan yedek yarışmacı belli oldu. Peki Survivor 2023'te Yusuf Güney yerine yarışmaya dahil olan son yedek yarışmacı kim oldu? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor 2023'te Yusuf Güney yerine yarışmaya dahil olan son yedek yarışmacı kim oldu? TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm heyecanı ile devam ederken, yapılan oylamada son dakika yarışmadan çekilen Yusuf Güney yerine yarışmaya dahil olan yedek yarışmacı belli oldu. Peki Survivor 2023'te Yusuf Güney yerine yarışmaya dahil olan son yedek yarışmacı kim oldu? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor 2023'te Yusuf Güney yerine yarışmaya dahil olan son yedek yarışmacı kim oldu? 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm heyecanı ile devam ederken, yapılan oylamada son dakika yarışmadan çekilen Yusuf Güney yerine yarışmaya dahil olan yedek yarışmacı belli oldu. Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada Survivor 2023'te yarışmaya devam edemeyen şarkıcı Yusuf Güney yerine yarışmaya dahil olan yedek yarışmacının ismini açıkladı. Yaptığı açıklamada Acun Ilıcalı yarışmaya devam edemeyen Yusuf Güney'in yerine yarışmaya yedek yarışmacılardan Yusuf Yıldız dahil oldu.