Survivor 2024 All Star'da Kim Düello Oyununa Çıkmadı? Kim Diskalifiye Oldu? Gündem Oldu!

Survivor 2024 All Star tüm hızıyla devam ederken bu akşam yayınlanacak düello ve eleme gecesinde Murat Ceylan'ın sözleri gündeme bomba gibi düştü. Peki Survivor 2024 All Star'da düello oynamadan yarışmaya veda eden isim kim oldu? Kim diskalifiye oldu? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor 2024 All Star tüm hızıyla devam ederken bu akşam yayınlanacak düello ve eleme gecesinde Murat Ceylan'ın sözleri gündeme bomba gibi düştü. Peki Survivor 2024 All Star'da düello oynamadan yarışmaya veda eden isim kim oldu? Kim diskalifiye oldu? Cevaplar haberimizde..

 

survivor 2024 all star da kim diskalifiye oldu kim duello da yok gundem oldu

 

Survivor 2024 All Star'da düello oynamadan yarışmaya veda eden isim kim oldu? Neden?

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2024 All Star'da heyecan, gerilim ve adrenalin hiçbir bölümde azalmıyor. Dün akşam yayınlanan bölümde ödül oyununu 12 - 6'lık skorla kırmızı takımın olmuştu. Ardında Rio Karnavalı'na katılan dans yarışmasının galiplerinin görüntüsü izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Bu akşam yayınlanacak düello gecesi bölümünün tanıtımında Murat Ceylan'ın sözleri gündeme bomba gibi düştü. Murat Ceylan yaptığı açıklamada düelloya kalan Sahra Işık, Aleyna Kalaycıoğlu, Pınar Saka ve Aysu Keskin dörtlüsünden birinin yarışmaya düelloya çıkmadan kendi isteğiyle veda ettiğini açıkladı. 

 

survivor 2024 all star da kim diskalifiye oldu neden diskalifiye oldu

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli yarın akşam yayınlanacak bölümde düello oynamadan potada olup yarışmadan diskalifiye olan ismin Sahra olduğunu iddia ederken "Survivor All Star 2024’e bu hafta veda eden isim Sahra oldu! 2 gün önce çekilen MR sonucunda tespit edilen yırtıktan dolayı Sahra düelloya çıkamadan direkt elenmiş oldu! Geçmiş olsun, acil şifalar dileriz! Siz Sahra’nın vedasını nasıl buldunuz? Ben gayet iyi buldum, reytingsel olarak, performans olarak hiçbir katkısı yoktu! Hemen konuyla ilgili yorumlarınızı aşağıya bekliyorum!" ifadelerini kullandı.