Survivor 2024'e Hazırlanan Nagihan Karadere'den Rakiplerine Gözdağı! Güç Gösterisi Gündem Oldu!

TV8'de yayınlanmaya hazırlanan Survivor 2024'te yarışacak ünlü Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'nin güç gösterisi sosyal medyada gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanmaya hazırlanan Survivor 2024'te yarışacak ünlü Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'nin güç gösterisi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Bu yılki Survivor All Star'a katılacak olan Milli atlet Nagihan Karadere hazırlıklara baÅŸladı. Spor salonunda kadın partnerini havada tutarak hem güç gösterisi yapan Karadere, rakiplerine adeta meydan okudu. Milli atlet Nagihan Karadere ÅŸimdilerde sosyal medya sayfasından sık sık Survivor yarışmasına hazırlandığı anları paylaşıyor. Dördüncü kez Survivor'a katılmak için gün sayan Karadere, spor salonunda kadın partnerini havada tutarak hem güç gösterisi yaptı hem de rakiplerine meydan okudu. Ülkemize çok sayıda madalya kazandıran milli atlet Nagihan Karadere Survivor 2016, Survivor 2018, Survivor Exxen Cup ve Survivor 2022 All Star yarışmalarında ter akıtarak milyonlarca kitleye ulaÅŸtı. Survivor 2022 yarışmasının ardından iÅŸletmeciliÄŸe soyunan Nagihan Karadere, ÅŸimdilerde Survivor All Star 2024 öncesi sıkı bir antrenman yapıyor.

 

SIK SIK ANTRENMAN YAPIYOR

 

Sık sık soluÄŸu spor salonunda alan Nagihan Karadere büyük bir sabırla çalışarak vücut direncini artırıyor. Yaptığı antrenmanları sosyal medya sayfasında da sık sık paylaÅŸan Nagihan Karadere’nin vücudundaki deÄŸiÅŸim gözlerden kaçmadı. Güç antrenmanları sayesinde kas kütlesini arttıran Nagihan Karadere çevik bir vücuda kavuÅŸtu.

 

nagihan karadere nin guc gosterisi gundem oldu

 

SOSYAL MEDYADA PAYLAÅžTI

 

Nagihan Karadere son olarak ise antrenmanda bacak esnetme hareketi olarak bilinen Samakonasana yaptı.Karadere antrenmanda gerçekleÅŸen eÄŸlenceli anları sosyal medya sayfasından yayınladı.”

 

KASLAR PATLADI PATLAYACAK”

 

Nagihan Karadere’nin son paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcıları tarafından etkileÅŸim aldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Karadere’nin paylaşımının altına ÅŸu yorumlarda bulundu, ‘Güçlü kadın diye boÅŸuna demiyoruz’, ‘Nagi kaslar patladı patlayacak’ ‘Ablam ÅŸova baÅŸlamış’