Survivor All Star 2022'de 4. Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor All Star 2022'de haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2022 tüm heyecanıyla devam ederken TV8'de yayınlanan yeni bölümde haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Peki Survivor All Star 2022'de haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Cevaplar haberimizde..

 

Survivor All Star 2022'de haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2022 tüm heyecanıyla devam ederken TV8'de yayınlanan yeni bölümde haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Peki Survivor All Star 2022'de haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Cevaplar haberimizde.. 

 

survivor all star 2022 de haftanin ilk eleme adayi kim oldu 1

 

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Ünlüler ve Gönüllüler takımında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Kadınlar oyunu beraberlikle sonuçlanırken erkekler mücadelesi dokunulmazlığı kazanan takımı belirledi. Haftanın ilk eleme adayı belli oldu.

 

survivor all star 2022 de haftanin ilk eleme adayi kim oldu 2

 

Survivor 2022 All Star'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda su üzerindeki platformda birbirlerini suya düşürmeye çalışan ikili mücadelelerde zaman zaman gerilim dozu oldukça yükseldi. Sert müdahalelerin yaşandığı Survivor haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kazananı erkekler arasında oynanan mücadele belirlendi. Peki Survivor 2022'de dokunulmazlığı kim kazandı? İşte haftanın ilk eleme adayı olan isim…

 

survivor all star 2022 de haftanin ilk eleme adayi kim oldu 3

 

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlığı nefesleri kesti. Kadınlar mücadelesi beraberlikle sonuçlanırken erkekler mücadelesi son oyuna kadar kıran kırana geçti son oyunda Ünlüler takımında Batuhan, Gönüllüler takımında Gökhan mücadele etti. Gökhan mücadeleyi kazandı ve haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımına kazandırdı.

 

survivor all star 2022 de haftanin ilk eleme adayi kim oldu 4

 

Gergin anlar!

 

Survivor'da son oyunda oyunu kaybeden Batuhan, Gökhan'ın sevincinden sonra yüzüme karşı sevinme tepkisinde bulundu. Ardından yapacaklarımı kaldıramazsın ifadesini kullanan Batuhan'ın bu ifadesi ile ilgili Gökhan konseyde konuyu dile getirdi.

 

survivor all star 2022 de haftanin ilk eleme adayi kim oldu 5

 

Gökhan'ın son oyunda sevinç hamlesine ilerleyen oyunlarda Batuhan aynı şekilde kaşılık vereceğini söylerken konseyde kısa süreli ikili arasında gerilim yaşandı. Mert ve Sude arasında yaşanan olayla ilgili Acun Ilıcalı, Mert'in talebi doğrultusunda yarın dokunulmazlık oyunu öncesinde Sude ile görüşmesine izin verildiğini kendisini ifade edebileceğini açıkladı.

 

survivor all star 2022 de haftanin ilk eleme adayi kim oldu 7

 

Furkan ilk eleme adayı oldu!

 

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı yapılan oylamanın ardından en çok oy alan iki isim belirlendi. Bu isimler Bora Edin ve Furkan olurken yapılan açık oylamada en fazla ismi söylenen isim Furkan oldu. Ünlüler takımında 6 kişi Furkan'ın ismini söylerken 4 kişi ise Bora'nın ismini verdi. Böylelikle haftanın ilk eleme adayı Furkan oldu.

 

survivor all star 2022 de haftanin ilk eleme adayi kim oldu 8

 

Birsen yürekleri ağza getirdi!

 

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Survivor'da Birsen yürekleri ağza getirdi. Bir anda yere yığılan Birsen'in yanına arkadaşları ve doktoru koştu. Oyun kenarına gelen Birsen'in üşüdüğünü arkadaşları da fark etti. Titreyerek arkadaşlarının yanından ayrılan Birsen bir anda yere yığıldı. Nagihan'ın 'Birsen bayıldı' diye bağırmasının ardından arkadaşları Birsen'in yanına koştu. Birsen'e doktorlar ilk müdahaleyi yaptı. Doktorun 'Birsen duyuyor musun?' demesinin ardından yarışmacı tepki verdi. Konseyde açıklama yapan Birsen iyi olduğunu ifade etti.