Survivor All Star'da Yunus Emre Ve Yasin Sürgün Adası'nı Yaktılar!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan, gerilim ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, Sürgün Adası'na gönderilen Yunus Emre ve Yasin'in adayı yakmaya çalıştıkları anlar sosyal medyada gündem olurken, Acun Ilıcalı'nın bu duruma ne tepki vereceği merak konusu oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de heyecan, gerilim ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, Sürgün Adası'na gönderilen Yunus Emre ve Yasin'in adayı yakmaya çalıştıkları anlar sosyal medyada gündem olurken, Acun Ilıcalı'nın bu duruma ne tepki vereceği merak konusu oldu. Son dönemde yayınlanan bölümlerinde heyecan ve aksiyonun yanı sıra gerilimin eksik olmadığı Survivor All Star 2022'de Sürgün Adası'na gönderilen Yunus Emre ve Yasin'in adayı yakmaya çalıştıkları anlar sosyal medyada gündem olurken, Acun Ilıcalı'nın bu duruma ne tepki vereceği merak konusu oldu.

 

Adayı yaktılar!

 

Survivor All Star’da Yunus Emre ve Yasin sürgün adasını ateşe vermeye çalıştı! Yarın akşam yayınlanacak bölümün tanıtımında Yasin ile Yunus Emre’nin sürgün adasındaki barakayı yakmaya çalışmaları sonucu adadaki ekibin duruma yangın söndürücüyle müdahale etmesine yol açtı. Bu durum sonrası gerilim iyice artarken, bugün yayınlanacak bölüm sonrası konseyde Acun Ilıcalı'nın Yasin ve Yunus Emre'nin bu tutumu karşısında ne tepki vereceği şimdiden merak konusu oldu. 

 

survivor all star 2022 de yasin ve yunus emre adayi yaktilar