Survivor'daki AÅŸk Ä°tirafı Sonrası Acun Ilıcalı'nın ÅžaÅŸkınlığı Gündem Oldu!

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken geçtiÄŸimiz akÅŸam yayınlanan Türk Yunan ortak oyunu öncesi Yunan takımından gelen aÅŸk itirafı sonrası Acun Ilıcalı'nın ÅŸaÅŸkınlığı sosyal medyada gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken geçtiÄŸimiz akÅŸam yayınlanan Türk Yunan ortak oyunu öncesi Yunan takımından gelen aÅŸk itirafı sonrası Acun Ilıcalı'nın ÅŸaÅŸkınlığı sosyal medyada gündem oldu. TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken geçtiÄŸimiz akÅŸam yayınlanan Türk Yunan ortak oyunu öncesi Yunan takımından gelen aÅŸk itirafı sonrası Acun Ilıcalı'nın ÅŸaÅŸkınlığı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Yunan yarışmacılarla sohbet eden Ilıcalı bir aÅŸk itirafına maruz kaldı. Ilıcalı ÅŸaÅŸkınlıkla yüzünü kapatırken samimi anlar yaÅŸandı. Türk ve Yunan yarışmacılar çetin bir mücadele verdi. Yunan yarışmacılarla sohbet eden Acun Ilıcalı takımda yaÅŸanan bir aÅŸk itirafı ile ÅŸoke oldu. Ilıcalı, ÅŸaÅŸkınlıktan yüzünü kapattı. Ödül kazanınca New York'a giden Yunan yarışmacılarla konuÅŸan Acun Ilıcalı'nın "New York nasıldı?" sorusunun üzerine yarışmacılardan Marielene, "New York muhteÅŸemdi. Zannedersem tüm Survivor'larda verilmiÅŸ olan en iyi ödül. MuhteÅŸem vakit geçirdik. OlabildiÄŸince görsel, tecrübe ve anı biriktirdik. Åžahsen hayatımda yaÅŸadığım en iyi tecrübeydi. Takımım ve Stavroula'yla muhteÅŸem vakit geçirdik" dedi.

 

"ÖNCE BAÅžKASIYLAYDI”

 

Acun Ilıcalı, bu açıklamayı yapan Sakis'e "New York'a gittiÄŸinizde birlikte miydiniz?" diye sordu. Sakis, "Hayır öncesinde baÅŸkasıylaydı. Åžimdi benimle. Ama mademki çok iyi vakit geçirdi, kazandım" diye cevap verdi. Acun Ilıcalı, duyduÄŸu bu aÅŸk itirafı karşısında ÅŸaÅŸkınlığını gizlemek için yüzünü kapattı.