Survivor Panorama'da Kemal Özcanlı'nın Sude'ye Şeytan Demesi Mert Öcal'ı Çileden Çıkardı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor Panorama yorumcusu Kemal Özcanlı'nın Sude ve Yağmur için "Bermuda Şeytan üçgeni" ifadelerini kullanması üzerine çileden çıkıp çok sert ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor Panorama yorumcusu Kemal Özcanlı'nın Sude ve Yağmur için "Bermuda Şeytan üçgeni" ifadelerini kullanması üzerine çileden çıkıp çok sert ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Survivor Panorama yorumcusu Kemal Özcanlı'nın Sude ve Yağmur için "Bermuda Şeytan üçgeni" ifadelerini kullanması üzerine çileden çıkıp çok sert ifadeler kullandı. 

 

mert ocal dan survivor panorama yorumcusu kemal ozcanli ya sert sozler

 

Yorumcu müsvettesi! Sensin Şeytan! Terbiyesiz!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor Panorama yorumcusu Kemal Özcanlı'nın Sude ve Yağmur için "Bermuda Şeytan üçgeni" ifadelerini kullanması üzerine çileden çıkıp çok sert ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sude ve Yağmur için Bermuda Şeytan üçgeni ifadelerini kullanan Kemal Özcanlı'ya tepki gösteren Öcal "Panorama sunarken en çok dikkat ettiğim iki şey, biri yarışmacıların özel hayatlarını ayrı tutmam, diğeri ağzımdan çıkan kelimelere dikkat edip kimsenin kişiliğine hakaret edilmemesi ve ailelerinin zarar görmemesi idi. Ona göre izleyin. Yorumcunun biri yarışmacılara şeytan mi dedi görüntüyü atsanıza ben bi yetkililerle konusayım. Al sana yorumcu müsveddesi. Şeytan sensin asıl terbiyesiz…"ifadelerini kullandı. 

 

İşte o anlar;